© Museumtijdschrift

Archeo tentoonstellingsagenda (Museumtijdschrift)

Er is dagelijks van alles te doen in Nederland op het gebied van archeologie en publiek. Een mooi overzicht van alle grotere archeologische tentoonstellingen wordt gegeven door Museumtijdschrift.

Bij ieder nummer van Museumtijdschrift (en op de website) is een tentoonstellingsagenda van ruim 1000 Nederlandse exposities te vinden. Naast archeologie, worden hier ook de tentoonstellingen over kunst, fotografie, design en wetenschap weergegeven. Ook kun je selecteren op periode.

Bezoek nu een tentoonstelling over archeologie >>

 

Aanmelden tentoonstellingsagenda

Volgens ArcheologieLeeft! missen hier nog heel veel archeologische tentoonstellingen. Wij roepen iedereen op tentoonstellingen en exposities (groot & klein) aan te melden. Vermelding van (tijdelijke) exposities in de papieren & digitale tentoonstellingsagenda van Museumtijdschrift is gratis. U kunt uw tentoonstellingsgegevens hier aanmelden.

Facts

  • Museumtijdschrift verschijnt 8 keer per jaar
  • Het eerste nummer – toen nog Vitrine – verscheen in 1988
  • In elk nummer zit een column van schrijver Oek de Jong
Treasures from the Wreck of the Unbelievable 5

Archeoweetje!

Dat niet elke archeologische tentoonstelling 'echt archeologisch' is, laat Treasures from the Wreck of the Unbelievable van Damien Hirst zien. Deze vind je bij de #archeosuccessen.