SAP Biep

SAP Biep

De stichting SAP (stichting Archeologie & Publiek), is een platform voor iedereen die zich met de overdracht van archeologie aan publiek bezig houdt. Daarom hebben ze een bibliotheek voor publieksarcheologie opgezet. In de SAP Bibliotheek kan je een breed scala aan artikelen vinden waarin de publieksarcheologie centraal staat.

SAP Bibliotheek

De SAP Bibliotheek bevat allerlei artikelen waarin de publieksarcheologie centraal staat. Iedereen die interesse heeft in publieksarcheologie kan studies, artikelen, onderzoeken en scripties inzien die er zowel nationaal als internationaal de afgelopen jaren zijn gedaan. Hiermee kan iedereen die interesse heeft in verschillende studies, artikelen, onderzoeken en scripties inzien. Wil je een kijkje nemen in de bibliotheek? Ga dan naar: http://www.publieksarcheologie.nl/sap-bibliotheek/.

Onderzoek of publicatie toevoegen

Wil je dat jou onderzoek ook te vinden is in de SAP-bibliotheek? Neem contact op met info@publieksarcheologie.nl

De Grote Archeologieprijs

Een ander project van SAP is de grote Archeologie Prijs, dé prijs voor de publieksarcheologie in Nederland. Lees hier meer.

Facts

  • Met inmiddels ruim 130 artikelen, de grootste bibliotheek in NL over publieksarcheologie
  • Studies, artikelen, onderzoeken en scripties
  • Zowel nationaal als internationaal
  • Iedereen kan artikelen aandragen om opgenomen te worden in de bibliotheek

:

Archeologie is van ons allemaal, laten we samen sterk staan om de archeologie aan de maatschappij te geven!

SAP Biep 1

Over SAP

SAP staat voor Stichting Archeologie & Publiek. SAP wil een brug slaan tussen archeologie en publiek: we willen archeologen stimuleren om projecten, vondsten en onderzoeksresultaten bekend te maken bij het publiek.